Shaw Contact Centre

Location: Montréal, QC

Shaw Communications hired TAD with the mandate to lead the team of consultants for the design and implementation of Shaw’s new contact centre in Montreal, an 80,000 sf office space over 2 floors. In partnership with Shaw’s internal design team, TAD was involved from the site surveys through completion of construction.

An airy, bright and functional space was built, where the furniture and vintage lighting compliment the industrial architecture highlighted by the concrete structure and exposed ceilings. A wide and vibrant selection of textures, colours and materials supports the dialogue between the white volumes.

In addition to numerous meeting rooms of various sizes, nearly 15% of the floor area is intended for spontaneous collaboration and relaxation. A variety of amenities including Cafeterias, benches, lounges, study areas, yoga room and shower facilities support the team professionally and personally.

Shaw_Feature

Date

2015

Floor Area

80 000 sf / 7500 m2

Team Members

Maryse Laberge
Youssef Dalkian

Contractor

Pan American Inc.

Mechanical

Shellex Groupe Conseil

Electrical

Shellex Groupe Conseil